Aydın; ''Dünyada her şey kadının eseridir''


Gebze kamuoyu tarafından yakından tanınan Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Başkanı Sezer Nilgün Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile gazetemize  açıklamalarda bulunarak, kadınların her alanda söz sahibi olması gerektiğini belirtti ve dünyada her şeyin kadının eseri olduğunu söyledi.


Aydın; ''Dünyada her şey kadının eseridir''

”KADINLARIMIZ EĞİTİMLİ OLMALI”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Gazete Gebze’ye özel açıklamalarda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Gebze’de hem iş  hem de sosyal alanlarda öne çıkan bir isim. Kadınların her zaman kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiğini belirten Aydın; ”Kadınlarımız eğitimli olmalı, iş hayatının her alanında olarak üretime katkıda bulunmalıdır.”dedi.

”DÜŞÜNCELERİNİ ÖZGÜR BİR ŞEKİLDE İFADE ETMELİ”

Karşılaştığı her durumda, olaylara olumlu baktığını ifade eden Aydın, kadınların karamsarlığa kapılmaması gerektiğini belirterek; ”Bir durumla karşılaştığımda olaylara çok olumlu bakarım ve çok çalışırım. Kadınlarımız karşılaştıkları olumsuz olaylar karşısında umutsuzluğa kapılmamalı. Her zaman kendilerini geliştirerek farklı bakış açılarına sahip olmalı ve düşüncelerini özgür bir şekilde ifade etmeli.”açıklamalarında bulundu.

”KADINLARIMIZ AİLE İÇİNDE SÖZ SAHİBİ OLMALI”

Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Aydın, hayatın her alanında kadınların yer alması gerektiğini ifade ederek, ”Kadınlarımız eğitimli olmalı, çalışmalı, üretime katkıda bulunmalı, aile içinde söz sahibi olmalı, kendini geliştirmeli. Dünyada gördüğümüz her şey kadının eseridir. Kadınlarımızı hayatın her alanında güçlü bir şekilde görmek dileği ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” şeklinde konuştu. Selvi GEÇAL

Aydın; ''Dünyada her şey kadının eseridir''