Anasayfa > Gündem  >  Gönülden Gönüle Projesi Devam Ediyor

Gönülden Gönüle Projesi Devam Ediyor


Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönül’e projesi kapsamında Kocaeli’nin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.


Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcıları, Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayının ilk gününde il genelinde yapılan hane ziyaretlerine Gölcük’te devam ettiler ve ihtiyaç sahibi aileleri dinlendiler.
 

AİLELERİN SIKINTI VE SORUNLARINI DİNLEDİLER

Gölcük’te yaşlı, yetim ve ihtiyaç sahibi 10 aileyi hanelerinde ziyaret eden, Vali Yardımcısı Ali Ada, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ada, gereken ne varsa yapılacağını belirterek Ramazanlarını tebrik etti. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ali Ada, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.


Sıradaki Habere Kaydır