Kızına istismar sonrası saldırı girişimi: Baba tutuklandı
Kızının istismar iddiaları sonrası hastaneye gelen baba, kızını vurmaya çalıştı. Dehşet anları yaşatan şüpheli, özel harekat operasyonuyla yakalandı.
Adana’da akıl almaz bir olay yaşandı. 28 Ekim tarihinde Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi’nde bir polis merkezine başvuran E.D., istismara uğradığı iddiasında bulundu. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında E.D., muayene için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Durumu öğrenen baba M.D., gece saatlerinde otomobiliyle hastaneye geldi.
HASTANEDE DEHŞET ANLARI
Tabancayla hastaneye giren M.D., kızını vurmak istedi. Polis ekipleri, M.D.’nin bu girişimine anında müdahale ederek E.D.’yi koruma altına aldı ve hastanenin polis noktasına götürdü. Şüpheli M.D. ise hastanenin camlarına tabancayla ateş açtıktan sonra binaya girerek izini kaybettirdi. Hastane personeli ve hastalar büyük panik yaşarken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
ÖZEL HAREKAT OPERASYONUYLA YAKALANDI
Olayın ardından hastanede geniş çaplı bir operasyon başlatan özel harekat polisleri, sabahın erken saatlerinde M.D.’nin Beyin Cerrahi Bölümü’ndeki boş bir odada olduğunu tespit etti. Polislerin teslim olma çağrısına uymayan şüpheli, tabancayla ateş açarak karşılık verdi. Ancak ekiplerin kararlı müdahalesi sonucu M.D. yakalanarak gözaltına alındı. Geniş güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılan M.D., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Muayenesi tamamlanan E.D. ise devlet korumasına alınarak güvenli bir yere yerleştirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: Özgür Kocaeli Gazetesi