Anasayfa > Gündem  >  SP İl Divan Toplantısı yapıldı

SP İl Divan Toplantısı yapıldı


Saadet Partisi Kocaeli  İl Divan toplantısı  Yunus Emre Kültür Merkezinde önceki gün gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Büyükşehir ve ilçe Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.


SOSYAL MEDYA FENOMENLİĞİ YAPAN BAŞKANLAR

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, divan toplantısında bir konuşma yaptı. Doğruların yalan ilan edildiği yalanların doğru kabul edildiği bir dönemi yaşadıklarını belirten Kayın, “ Hizmet etmek yerine sosyal medya fenomenliği yapan belediye başkanlarıyla doldu etrafımız. Ön caddelere rötuş yapılırken arka caddeler çukurlarla dolu. Ayarını bozduğunuz bu kantar gün gelir sizi de tartar. Sürekli olarak gündemi değiştirerek Filistin ve Gazze’yi unutturmaya çalışıyorlar. Suudi Arabistan, hilafet bayrağı, Anıtkabir olayları. Köprünün altından İsrail’e gönderdikleri gemileri görmeyin diye köprünün üzerinde İsrail aleyhine miting yapıyorlar.” Dedi.

HUKUK ADALETLE DEĞİL, SİYASETLE İŞLENİYOR

Ülkede adalet ve vicdanın rafa kalktığı, adaletin ihmal edildiği, gençlerin gelecekten ümidini kestiği bir dönemi yaşadıklarını belirten Kayın, “Hukukun adalet ile değil siyasetle işlediği bir dönemi yaşıyoruz. Gazetecilerin görevini yaptığı için tutuklandığı adaletsiz bir siyasi dönemle karşı karşıyayız. 2023 vatandaşın cebinin boşaldığı bir yıl oldu. Kaldırılan üniversite harçları yeniden işleme alındı. 3. bir motorlu taşıtlar vergisi eklendi . Asgari ücrete ve emekliye yapılan zamların başarı gibi sunulduğu, vicdanların eridiği bir dönemi yaşıyoruz.” Dedi.


Sıradaki Habere Kaydır