Vali Yavuz’dan ’Halk Günü’ toplantısı


Vali Yavuz’dan ’Halk Günü’ toplantısı


Vali Yavuz’dan ’Halk Günü’ toplantısı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, önceki gün “Halk Günü” buluşmasını Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirdi. Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz,  “Halk Günü” buluşmasına, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.

DEVLETİMİZ HER ZAMAN VATANRAŞININ YANINDA

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını

belirten Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların

sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek iletilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında devletimizin her zaman vatandaşlarımızın

yanında olduğunu belirten Vali Yavuz: “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve

onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz,

sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm

üretecekler.” dedi.

15 VATANDAŞLA GÖRÜŞEREK DERTLERİNİ DİNLEDİ

Vali Seddar Yavuz Halk Günü buluşmasına gelen vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen

sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli

işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Halk Gününe anne ve babasıyla birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yavuz, onlara hediyeler vererek sevindirdi. Halk Günü Toplantısının yanı sıra kendisini ziyarete gelen, talep ve şikayetlerini ileten vatandaşları da zaman zaman Valilik Makamında ağırlayan Vali Yavuz, bu çerçevede 15 kişiyle görüşerek onları dinleyip dertlerine derman oldu.