Anasayfa > Kültür-Sanat  >  Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerinde Yaz Okulu Kayıtları Açılıyor

Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerinde Yaz Okulu Kayıtları Açılıyor



Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri’nde, yaz okulu kayıtları için tarih aralığı belli oldu. LGS hazırlık, yaz okulu ve üniversite hazırlık kurslarına katılmak isteyen Çayırovalı çocuklar ve gençler, 13 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilir.

Çayırova Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yaz da çocukların ve gençlerin gelişimine destek olmak amacıyla tüm imkanlarını sunacak. Bilgi Evleri’nde her yaştan öğrenci, LGS ve üniversite hazırlık kursları başta olmak üzere pek çok eğitimden faydalanabilecek.

Geniş Bir Alan Yelpazesi

Bu yaz okulu programında Kur’an-ı Kerim, zeka oyunları, okuma-yazma, eğlenceli matematik, eğlenceli bilim, sokak oyunları, resim, bağlama, melodika, keman ve piyano gibi kurslar yer alacak. Piyano kursları Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ve Akse Hakcan Döven Bilgi Evi’nde düzenlenecek.

Sınava Hazırlık Desteği

Sekizinci sınıf öğrencileri için LGS hazırlık kurslarına, 11. sınıftan 12. sınıfa geçecek öğrenciler için de TYT ve AYT yaz kurslarına başvurular aynı tarihlerde yapılacak. Öğrenciler, Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, İngilizce ve rehberlik gibi konularda detaylı eğitim alacak. Üniversiteye hazırlık kurslarına katılmak isteyen gençler Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ne başvurabilir.


Sıradaki Habere Kaydır