Çok ihtiyacımız var
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz konserlerine gösterilen ilgi gösterdi ki Gebze’de bu tip etkinlikleri bekleyen ve ilgi duyan ciddi bir kesim var. O yüzden etkinliklerin sık sık tekrarının yapılması şart.
VATANDAŞ MEMNUN
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önemli bir iş gerçekleştirerek bu yaz bizlere konser ziyafeti verdi. İrem Derici, Yavuz Bingöl ve Murat Kekilli gibi isimler Gebze’de sahne aldı. Konserlere Gebzelilerin ilgisi ve alakası ise ciddi boyutta oldu. Bu durum Gebzelilerin böyle etkinlikleri özlediğini gösterirken etkinliklerin ara vermeden sık sık yapılmasının gerekliliği ortaya çıktı. Vatandaşlar “Konserler çok güzeldi, çok teşekkürler” yorumunu yaptı.
HEM YAZ HEM KIŞ
Kent olarak bu tip kültürel etkinliklere çok ihtiyacımız olduğu gözlerden kaçmazken özellikle gençler müzik dolu bir yaz geçirdi. Gençlerin sevilen sanatçıları Gebze’de görmekten dolayı duydukları memnuniyet ise görülmeye değerdi. Gebzeli gençlerin böylesi güzel çalışmalara olan ilgileri yetkilileri gelecek seneler adına umutlandırdı. Gebzelilerin konser coşkuları gösterdi ki hem yazın hem de kışın böylesi etkinliklere ihtiyacımız var. Refik Sıla GÜVENÇ