Anasayfa > Kültür-Sanat  >  GKM’de mezuniyet heyecanı

GKM’de mezuniyet heyecanı


Özel Yumurcak Kreş ve Anaokulu Öğrencileri yıl sonu gösterisi ve mezuniyet programı gerçekleştirdi.Öğrencileri yıl sonu gösterisi ve mezuniyet programı gerçekleştirdi.


Özel Yumurcak Kreş ve Anaokulu Öğrencileri yıl sonu gösterisi ve mezuniyet programı gerçekleştirdi. Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program oldukça güzel ve görkemli anlar yaşatırken öğrenciler ve veliler çok eğlendi.
GÜZEL ANLAR
Gebze Kültür Merkezi önemli bir programa ev sahipliği yaptı. Özel Yumurcak Kreş ve Anaokulu Öğrencileri yıl sonu gösterisi ve mezuniyet programı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen program oldukça güzel ve görkemli anlar yaşatırken öğrenciler ve veliler çok eğlendi. Okul öğrencilerinin gösterileri programa damga vururken hem öğrenciler, hem de veliler güzel bir akşamı hep birlikte yaşamış oldular.
ÇOK KEYİFLİLER
Geçekleştirilen akşamda okul öğrencileri düzenlenen programda sahne alırken yıl sonu gösterisinde çeşitli etkinliklerle karşımızda oldu. Adeta şölen havasında geçen programda okul öğrencileri bir hayli mutluydu. Velilerin de katılımıyla bayram havasında geçen program görülmeye değerdi. Gebze Kültür Merkezinde hem sene sonu eğlencesi yaşayan hem de mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerin keyfine diyecek yoktu.  Selvi GEÇAL


Sıradaki Habere Kaydır