Anasayfa > Politika  >  Kocabay’dan Dilovalı meclis üyelerine veryansın!

Kocabay’dan Dilovalı meclis üyelerine veryansın!


Dilovası Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay, Belediye meclis üyelerinin denetim komisyonuna ait raporları kamuoyu ile paylaşmamalarını eleştirdi.


Kocabay,  sosyal medya hesabında Dilovası Belediyesi meclis üyelerini topa tutarken, muhalefetin meclis üyelerinin denetim komisyonuna ait raporları kamuoyu paylaşmamasını sorguladı.  İktidar partisi meclis üyelerinin de makamını kullanarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e gözdağı verdiğini ileri süren Kocabay, Dilovası’nda neler olmuyor? Ve Dilovası’nda neler oluyor? Şeklinde iki başlıkta şu açıklamaları yaptı; “Bir uyarı niteliği taşıması için  iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır atasözü ile yola çıkarak Dilovası’nda neler oluyor? ve Dilovası’da neler olmuyor? sorularına ışık tutmak istiyorum”


DİLOVASI’NDA NELER OLMUYOR?

1. Son iki senedir Dilovası denetim komisyonu raporu yayınlanmadığını biliyor muydunuz?. Yani Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i denetlemek ile görevlendirdiğimiz muhalefetin meclis üyelerinden Turan Tekgül ile Salih Adıgüzel’in denetlediği yıllardan bahsediyorum. Nerede o rapor? Yada nerede açıklamalar? Google sordum bulamadım. Hadi gösterin benim bulamadığım açıklamalarınızı da utanayım.

2. Muhalefetin ilçe başkanları ölüm uykusuna mı yattınız? İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz’ı hariç tutarak soruyorum nerdesiniz? Tek bir muhalif açıklamanız var mı? Özellikle Dilovası’nda muhalefetin kaptan köşkünde oturan Saadet Partisinin ilçe başkanı Cuma Demirci siyaseti mi bıraktın? Neden sessizliğe büründün? Dilovası’nda herşey adil ve yolunda mı gidiyor? Bu yüzden midir sessizliğin.

3. Merhum Ercan Dalkılıç’ın sağ kolu, sol kolları ve hatta ayak parmakları hani nerdesiniz? Dalkılıç ismi  ile siyaset kolaydı değil mi? Onun ödediği bedelin zekatını bile göze alamıyor musunuz? Nerede aday adayı olacak delikanlılar?

4. Nevzat Akagündüz AK Partiye geçti diye eleştirenler. Siz Nevzat Akagündüz’ün yapmadığı neyi yapıyorsunuz? (Muhalefet meclis üyesi ve kendini muhalif görenler)

DİLOVASI’NDA NELER OLUYOR?

  1. Arsa satmayacağının sözünü veren Hamza Şayir çatır çatır arsa satıyor!
    2. Medine dilencisi gibi hibe, bağış toplayarak ekonomi olarak çökmüş Dilovası belediyesi ayakta durmaya çalışıyor.
    3. Makam kapısını söküp şov yapan Hamza Şayir şimdi şifreli parmak izi ile çalışan makam kapısı ile milleti karşılıyor.
    4. Yurtdışına tatile giden Dilovası meclis üyeleri duyduğuma göre bu yılda yurtdışı ve yurtiçi tatil düşünüyormuş. Tatil maliyetini belediyeye yani halka yüklemek istiyormuşsunuz. Sizde utanma duygusu yok mu?
    5. Doğrudan temin ile alınan çöp konteynerleri nerede? (Yaklaşık 1 buçuk milyon TL) Durun deprem bölgesine gitti diyeceksiniz değil mi? Sizi gidi doğrudan teminciler sizi…
    6. Dilovası Belediyesi deprem bölgesine gönderdiğiniz oyuncakları hangi gazeteciden aldınız?
    7. Maşasını öğrencilere burs diye dağıtacağını söyleyen Hamza Şayir, benden söylemesi maaşın burs olarak dağıtılmıyor. Peki sözünün eri kıymetli Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir neden sözünü yiyorsun!
    8. Dümdüz ettiğin zeytinlik alanını tır parkı yapacaktın
    9. Dilovası’nın AK Partili meclis üyeleri Dilbel şirketini önce kapatmak istemiş sonra şirketin yönetimine girince sus pus olup köşenize çekildiniz. Şirketin faaliyetlerini neden kamuoyu ile paylaşmıyorsunuz? Kimden ne kadar fatura kesilmiş paylaşır mısınız? (Bu yürek sizde var mı? Yoksa makamınızı kullanarak Dilovası Belediye Başkanına göz dağını vermek mi? işinize geliyor)
    10. Derince’deki patlama sonrası Dilovası’ndaki yüzlerce tankın olası patlamasını kim gündeme getiriyor? Hamza Şayir’i işinize geldiği gibi sıkıştırmaya çalışan AK Partili meclis üyeleri neden bunun araştırılması için bir çalışma sunmuyorsunuz? Bir tane adam akıllı Dilovası yararına teklif sundunuz mu? (Eski Saadet Partisi Dilovası ilçe Başkanı Erkan Bilikli 2 yıl önce sunmuş onu tebrik ediyorum. Dilovası senin gibi bir ilçe başkanı görmedi)

Sıradaki Habere Kaydır