Anasayfa > Siyaset  >  Bahçeli memnun!

Bahçeli memnun!


Antalya'da gerçekleştirilen İl ve İlçe Başkanları Çalışma ve İstişare Toplantısına katılım gösteren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, " Genel başkanımızın hep yanındaydık. Genel başkanımız Kocaeli'den memnun. Liderimizi hiç yalnız bırakmadık" dedi


9-11 Şubat tarihleri arasından Antalya’da gerçekleştirilen MHP İl ve İlçe Başkanları Çalışma ve İstişare Toplantısına katılım gösteren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü geçtiğimiz akşam Kocaeli’ye geldi. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Ünlü 3 gün boyunca verimli bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizerek, “Önümüzde üç önemli seçim var. Cumhurbaşkanlığı seçimleri, Milletvekili seçimleri ve yerel seçimler. Yapılacak teşkilat çalışmaları hakkında siyasi analizlerde bulunuldu. Bilgilendirmeler yapıldı. Bizim kırmızı çizgimiz devletin bekasıdır. Seviyeli siyaset anlamında 7 genel başkan yardımcımız ve genel başkanımız tarafından sunum yapıldı. Biz Kocaeli teşkilatları olarak tam kadro oradaydık. Genel başkanımızın hep yanındaydık. Genel başkanımız Kocaeli’den memnun. Liderimizi hiç yalnız bırakmadık” dedi.

“ŞEHİTLER İÇİN DUA OKUNACAK”

MHP il teşkilatının yürüteceği çalışmalara ilişkin de bilgiler aktaran MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP bugün 40×40 saha programı, STK ziyaretleri, muhtar ziyaretleriyle kent gündeminde zaten adından söz ettirmektedir. Her teşkilatımızın bir planı olmalı. 19 Ocak’ta başlayan ilçe istişare toplantılarımız 16 Şubat’ta Kandıra’da sona erecek. 24 Şubat’ta da 14.00’da Sabancı Kültür Merkezi’nde il istişaremizi yapacağız. Orada sandık görevlilerimizden, mahalle başkanlarımıza kadar tüm teşkilat yapımıza planlarımıza dair değerlendirmeler yapacağız. Programda şehitlerimiz için dua okunup, lokma dağıtılacak. Kan bağışı yapılacak. Salonun girişine Kızılay tarafından stant kurulacak. Ardından 18 Mart’ta Ankara’da yapılacak olan Büyük Kurultaya Kocaeli teşkilatları olarak yoğun katılım sağlayacağız” şeklinde konuştu.


Sıradaki Habere Kaydır