Anasayfa > EkonomiSiyaset  >  Bakan Işıkhan’dan Memur Maaşlarıyla İlgili Açıklama

Bakan Işıkhan’dan Memur Maaşlarıyla İlgili Açıklama


Yarın enflasyonun açıklanmasının ardından emekli ve memur maaşlarına zam oranları da belirlenecek.


Yapılan kabine toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunmuştu. 5 Temmuz Çarşamba günü 6 aylık enflasyon oranlarının netleşeceğini belirten Erdoğan, “Enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’da süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, düzenleme üzerinde çalıştıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının takip edilmesi gerektiğini ifade etti.

YOĞUN MESAİ HARCANIYOR

Yasal düzenlemenin meclis tatile girmeden önce gündeme gelip gelmeyeceğiyle ilgili, Işıkhan, “Çalışılıyor, yoğun mesai harcanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi meclis tatile girmeden önce… Bazı değişkenleri de dikkate almak lazım. Çok kapsamlı düşünülüyor. Kimsenin mağdur olmaması için çalışanlarımızın refahının artırılması bizim için önemli.”

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

“Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma hayatının tek boyutu yok. Asgari ücreti bitirdik. İşveren ve çalışanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Refah ve yaşam kalitesini arttırmak önceliğimiz.” açıklamalarında bulundu.

Öznur Çetin

Sıradaki Habere Kaydır