Büyükakın; ‘’AK Parti siyasetinde kadın bir nesne değil, öznedir”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları’nın düzenlediği “AK Parti Siyaset Akademisi Kadın” programına katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları’nın düzenlediği “AK Parti Siyaset Akademisi Kadın” programına katıldı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Özdemir’inde katıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Büyükakın, “AK Parti siyasetinde kadın bir nesne değil, öznedir” diyerek, “AK Parti, kadının bizzat aktör olarak siyasette yer almasını önemseyen bir harekettir. Kadın siyasetin içinde ne kadar aktif rol alırsa, sahada ne kadar güçlü bir şekilde var olursa, sizin siyasetiniz ve teşkilatınızın gücü o kadar fazla olur.
“TEŞKİLATLARIMIZIN GÜCÜNÜN YARISI YİNE KADIN TEŞKİLATLARIMIZDAN GELMEKTEDİR”
“Bugün hem meclis üyeliklerinde hem milletvekilliği tablosunda görüyoruz ki AK Parti gerçekten kadını bir nesne olarak görmemiş, özne olarak siyasette yer vermiştir. Aslında teşkilatlarımızın gücünün yarısı yine kadın teşkilatlarımızdan gelmektedir. Biz de bunun farkındayız” ifadelerini kullandı.