CHP’nin Bilişim Toplantısı Kocaeli’de Düzenlendi



CHP’nin Bilişim Toplantısı Kocaeli’de Düzenlendi

CHP’nin partinin dijital alt yapısı ve teknolojik araçlarının etkin kullanımı için düzenlediği bilişim toplantısı 11 büyükşehrin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in katılımıyla CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetiminin ev sahipliğinde yapıldıCumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçimleri göğüslediği 11 büyükşehrin ardından partinin dijital alt yapısı ve teknolojik araçlarının etkin kullanımı konusunda düzenlediği Bilişim ve Entegrasyon toplantısı Kocaeli’de gerçekleştirildi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda yapıldı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması sonrası toplantının açılış konuşmalarını CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı gerçekleştirdi.

MİLLET İTTİFAKI İKTİDAR OLACAK

Geçtiğimiz hafta mahalle temsilcileri toplantımızı düzenledik. Geçmiş dönem il başkanımız, milletvekilimiz, belediye başkanımız olan Erol Köse amcamız orada her şeyin mahallelerden başladığını söylemişti. Bu tespitin hepimizin farkında olması gerekiyor. Bu hafta da dijital araçların etkin kullanılması ile ilgili Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel’in katılımıyla bir aradayız. Bizler gece gündüz vatandaşın derdini dinliyor, bunları getirip Kocaeli’nin Türkiye’nin gündemine taşıyoruz. Halk bıkmış, usanmış durumda. Bizler halkın iktidarını kurmaya talibiz. Bir dahaki seçimlerde Millet İttifakı iktidar olacak.”

11 BÜYÜKŞEHRİN ARDINDAN KOCAELİ’DEYİZ

Başkan Yıldızlı’nın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel katılımcılara şu sözlerle hitap etti; “Bu toplantı için 11 büyükşehri dolaştıktan sonra ilk durağımız Kocaeli oldu. Bugün Kocaeli ile 30 milyon seçmenin yaşadığı bölgelerde eğitim çalışmamızı tamamlamış olacağız. Toplantımızın içeriğinden önce biraz gündemi değerlendirmek istiyorum. 21. Yüzyılda dünyamız çok kötü günlerden geçiyor. Ukrayna’da yaşananlar hepimizi derinden üzüyor. İnsanlar ölüyor, evlerinden uzaklaştırılıyor. Bu kabul edilemez. Hep bir ağızdan savaşa hayır diyoruz ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği doğrultuda ‘Yurtta barış, cihanda barış’ söylemi ile bu saldırıları kınıyoruz.