Darıca’da Tayanç dönemi!


CHP Darıca İlçe Kadın Kollarının 4. Olağan İlçe kongresi gerçekleştirildi.


Darıca’da Tayanç dönemi!

CHP Darıca İlçe Kadın Kollarının 4. Olağan İlçe kongresi gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. Görevi devreden eski Başkan Nurcan Çağlar, “Görev sürem boyunca bizleri destekleyen tüm partililere teşekkür ediyorum. Liderlik bir makam değil vasıftır. Liderlik insanları ayırmak değil kaynaştırmak demektir.” dedi. Nurcan Çağlar’ın konuşmasından sonra seçimi yapıldı. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bir konuşma yaparak, “CHP’nin umudu olan kadınların olağan kongresini yapıyoruz. 2015 yılında görev geldikten sonra seçilen Nurcan Hanım ve yöneticilerinin çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Siyaset bir bayrak yarışı. Kadınlarımız el ele vererek CHP’nin 2019 yılında yerel ve genelde iktidarı olacak kadınlarımızın yönetimi bugün seçilecek. İktidar olmamız için kadın ve gençlerin olması gerekiyor. CHP’yi kadınlar iktidar yapacaktır. Görev yapmış tüm kadın kolları başkanlarına teşekkür ediyorum. Yeni görev alacak olan arkadaşlara da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

MÜCADELE ETMEK İÇİN BURADAYIM

Raporların ardından CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı adayı Ebru Tayanç konuşarak, “Kongremizin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Dertlerimiz bir ise mücadelemiz de bir olmalı. Hepimiz 2019 için görev almalıyız. Kadınlar çocuklarıyla şiddete maruz kaldığı bir ülkede mücadele etmek için buradayım. Kadın arkadaşlarımız ile birlikte tüm sorunlara çözüm üretmek için buradayım. Kadınlar olarak birlik olacağız. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizin aydınlığa çıkması için mücadele edeceğiz. Kadınlar olarak bizler istersek tüm dünyayı değiştirebiliriz.

Yapılan konuşmaların ardından divana tek liste sunumu yapıldı. Ebru tayanç yeni Kadın Kolları Başkanı oldu.

YENİ YÖNETİM KURULU

Ebru Tayanç, Zeynep Esra Alp, Hülya Kaya Kılıç, Gülseren Şahin, Nurcan Seven, Necla Kılıç, Atife Kaya, Oya Akdeniz, Gülsen Altun