Dursun; Parti içi hesaplaşmaya dönüşmemeli


CHP eski Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun Gebze’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Dursun, Mermerciler Fuar Alanı, Kirazpınar, Hürriyet ve Yavuz Selim Tapu Sorunu, Feribot iskelesi ve kamyoncular garajıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Dursun; Parti içi hesaplaşmaya dönüşmemeli

YÜRÜTMEYİ DURDURMAYI DESTEKLİYORUM

CHP tarafından dava konusu haline getirilen ve Yürütmeyi Durdurma Kararı verilen Mermerciler Fuar Alanı ile ilgili kararı desteklediğini dile getiren Dursun, “Bu karar doğru. Arkadaşları tebrik ediyorum. Fakat verilen karar kamuoyuna doğru anlatılamadı. Bu işin sorumluları bellidir. Bu mesele CHP’nin parti içi hesaplaşmasına dönüştürülmemeli” dedi.

KONGREYE MÜDAHİL OLACAK

CHP’de başlayan kongre süreciyle ilgili konuşan Dursun, “Ben aday değilim. Ama sürecide takip edeceğiz. Desteklediğim bir aday yok. Arkadaşlarla istişare yaptıktan sonra karar vereceğiz. Ama ben değişimden yanayım” ifadelerini kullandı.