Hedef Yüzde 60!
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Gazetemizin konuğu olan Taşdemir, Cumhur İttifakının 2019 yılında en az Yüzde 60 oy alacağını ve MHP’nin parlamentoda güçlü bir şekilde temsil edileceğini ifade etti.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gazetemizin Kuruluşu’nun 34. Yıldönümü nedeniyle ziyaret gerçekleştirirken, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Beraberinde İlçe Başkanvekili Mehmet Doğan ve İlçe Sekreteri Erdal Kabaca ile gazetemizi ziyaret eden Taşdemir, Cumhur İttifakının en az yüzde 60 oy alacağını kaydetti. Büyük kongre sürecini geride bıraktıklarını hatırlatan Taşdemir, “Cumhur İttifakı, 15 Temmuz sonrası oluşan Yenikapı ruhunun devamdır. Bizim savunduklarımızın devlet politikası haline gelmesi bizleri mutlu ediyor. Milletimiz 2019’da bu ittifaka sahip çıkacak ve çok ciddi bir oy verecektir. MHP Mecliste ve devlet yönetiminde yerini alacaktır. Ülkücülere bu Ülkenin ihtiyacı var. Biz Yüzde 60 oy alacağımıza inanıyoruz.”dedi.
SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ
2019 seçimleri için yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Taşdemir, “Her an seçim olma ihtimaline karşı hazırız. 40 mahalle temsilcimiz, sandık görevlileri, seçim gönüllüleri hazır. Bunun dışında Bölge Başkanlıklarımızın her biri İlçe Teşkilatı gibi çalışıyor. Sadece Akse Sapağı Bölge temsilciliğinin bünyesinde 7 Mahalle, 18 köy bulunuyor ve 95 bin seçmen var. Önümüzde 4 Nisan var. Rahmetli Başbuğumuzun ölüm yıl dönümü. Ülkücüler olarak yine Ankara’ya çıkarma yapacak, 8 Nisan’da hacı Salih Cami’nde de tüm Şehitlerimiz için mevlit okutacağız. Bunun dışında Kadın Kollarımız da yoğun bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor ve sürekli sahadayız. Dünyada karşılık beklemeden, bedel ödeyen tel teşkilat MHP’dir. Biz önce ülkem ve milletim, sonra Partim anlayışıyla hareket ediyoruz. ”diye konuştu.
CÜMBÜŞ İTTİFAKI KURSUNLAR
Cumhur ittifakına değinen Taşdemir, “Referandum sonrası olmasını istediğimiz bir konuydu. Bu ittifaklar daha önce gizli saklı yapılıyordu. Biz bunun aleni bir şekilde yapılmasını istedik. Kurumsal olarak partiler varlıklarını devam ettirecekler. Bu ittifakların kanun nezdinde yapılmasını istedik. Bizi eleştirenlerin geçmişte yaptıkları ittifakları biliyoruz. Geçmişte Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde biz CHP ile ittifak yaptık, o zaman iyiydik bugün mü kötü olduk? Biz hayır grubunun görüşmeler yaptığını zaten biliyoruz. Gelmek isteyen Cumhur İttifakına gelir, istemeyen kendi ittifakını kurar. Biz Cumhur dedik, onlar da Cümbüş desin. Bu durumda onların da bileceği bir iş.”şeklinde konuştu.