Anasayfa > Siyaset  >  Hüseyin Kurt: “Amacımız bu davanın kan kaybetmesini önlemek”

Hüseyin Kurt: “Amacımız bu davanın kan kaybetmesini önlemek”



YÜZLERCE PARTİLİYLE KUCAKLAŞAN AK PARTİ DEĞİŞİM GRUBU BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN KURT;

Amacımız bu davanın kan kaybetmesini önlemek

30 Kasım’da Olağan Genel Kurulu’nu yapacak olan Ak Parti Gebze’de Değişim Grubu Başkan Adayı Hüseyin Kurt ve taraftarları gövde gösterisi yaptı. Ak Parti Kongresinde değişimcilerin adayı  Hüseyin Kurt’a AK Parti’de kuruluştan bu yana eski ve yeni çok önemli görevlerde bulunmuş kanaat önderleri ve yüzlerce isimden destek geldi. Kongrede değişim isteyen ve Kurt’a desteklerini gösteren çok sayıda  partili, Kurt’un işyerine akın etti. Kısa sürede büyük bir kalabalığa ulaşan partililerle  tek tek ilgilenen Hüseyin Kurt, burada yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

Hüseyin Kurt: "Amacımız bu davanın kan kaybetmesini önlemek"

KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞTAYIZ

Konuşmasına, “Değerli dava arkadaşlarım, hoş geldiniz” diyerek başlayan Ak Parti Değişim Grubu Başkan Adayı  Hüseyin Kurt, konuşmasında birlik ve beraberlik  mesajları verdi. Partideki mevcut durumu eleştirerek, “Bugün gelinen noktada ne kadar bağırırsak bağırıp, ne kadar sitem edersek edelim, ne yazık ki yukarıdan sesimiz duyulmuyor ve duyulmamaya da devam ediyor. İstedikleri kadar gözlerini kapatsınlar, istedikleri kadar kulaklarını tıkasınlar, artık köprüden önceki son çıkıştayız. Ya bizler gözlerimizi kapatıp, kulaklarımızı tıkayarak bu davanın erimesine seyirci kalacağız ya da karınca misali bu davaya sahip çıkacağız, gayret göstereceğiz, çalışacağız” dedi.

Hüseyin Kurt: "Amacımız bu davanın kan kaybetmesini önlemek"

AK PARTİ’NİN HİZMETKÂRIYIZ

Hüseyin Kurt, AK Parti için her zaman hizmetkar olduklarını vurgulayarak, “Biz dün olduğu gibi bugün de partinin sahibi değiliz. Biz, AK Parti için var olan ve partiyi iktidar yapmak için gece gündüz çalışan insanlarız. Bugün burada tek amacımız, bu davanın kan kaybetmesini önlemek için buradayız” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, partisinin içindeki bazı yöneticilerin iradelerinin göz ardı edildiğini belirten Kurt, “Farkındayız, yukarıdan aşağıya doğru küçük görülüyoruz. Ama bilmedikleri bir şey var: Biz bir çivi ile bir nalı, bir nal ile bir atı, bir at ile bir yiğidi, bir yiğit ile de bir memleketi kurtarırız. Liderimiz, reisimiz, Cumhurbaşkanımız her zaman ne der; halkın iradesinin üstünde bir irade yoktur. ” diyerek, desteğin önemini vurguladı.

Hüseyin Kurt: "Amacımız bu davanın kan kaybetmesini önlemek"

PARTİ KÜLTÜRÜNÜ BİLEN İNSANLARIZ

Kurt, 30 Kasım’da yapılacak kongrede partililerin bir araya geleceğini ve kongreyi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceklerini belirterek, “Biz parti kültürünü bilen insanlarız. Partinin kuruluşundan bu yana tüm kademelerde görev yapan arkadaşlar bizimle birlikte burada çalışıyor. Biz diğer partiler gibi kavga etmeyeceğiz. Bu noktaya taşımak isteyenler olabilir ama biz bayram havasında, şenlik havasında bir kongre gerçekleştireceğiz. Kaybeden, kazananın elini havaya kaldıracak. Biz, parti kültürünü bilen insanlarız. Partinin kuruluşundan bugüne kadar partinin tüm kademelerinde görev yapan arkadaşlarımız bizimle birlikte çalışıyor. Tek amacımız, partimizi eski günlere taşımaktır. ” ifadelerini kullandı.


Sıradaki Habere Kaydır