İnsanlığın Saadeti için!
Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Aktaş ve yönetimi, Özgürlük mahallesi teşkilatında ilçe gençlik kolları yönetimi olarak düzenledikleri kahvaltı programında bir araya geldi.
Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Aktaş ve yönetimi, Özgürlük mahallesi teşkilatında ilçe gençlik kolları yönetimi olarak düzenledikleri kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Fahrettin Taşkaya ve Saadet Partisi Çayırova ilçe yönetim kurulu üyesi Yılmaz Gök de katıldı. Saadet Partisi Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Erkan Aktaş, ilçe gençlik kolları yönetimi ve 9 mahallede bulunan gençlik kolları yapılanmalarıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, “Amacımız ilçemizde bütün gençliği bu faydalı çalışmalara dâhil etmektir.
TAŞIDIĞIMIZ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ
Gençlik kolları olarak bütün sandıklarda müşahitlerimizi hazırladık. Üye çalışmalarımızda çok yüksek bir sayıya ulaştık elhamdülillah. Bunun yanında sosyal çalışmalarımız ve teşkilat içi eğitim seminerlerimiz devam etmektedir. Saadet Partisi gençliği olarak taşıdığımız sorumluluğun farkındayız ve bize verilecek her türlü görevi başarıyla yerine getirmek için hazırız. Gayemiz, tüm insanlığın saadeti için bütün gücümüzle çalışmaktır. İnsanlığın saadeti için çalışmak inancımız gereğidir. Dünyaya yön veren ve tarihe şan veren hareketlerin itici gücü tarih boyunca gençler olmuştur. Bu minvalde tüm genç kardeşlerimizi de bu çalışmalara katılmak için aramıza davet diyorum.” dedi.
ÇÖZÜM SAADET PARTİSİ
Kahvaltı programına katılan AGD Çayırova ilçe başkanı Fahrettin Taşkaya da bir konuşma yaparak, “Bütün insanlığın saadeti için, tüm gücünüzle çalışın. Çay sohbetlerinde ve edebiyat kürsülerinde kahramanlık satmak kolaydır fakat asıl marifet, dünyanın her gün biraz daha kötüye gittiği bu zamanda hem kendini koruyup hem de değerlerine bağlı kalarak, insanlığa faydalı çalışmalar yapmak ve vatana, millete sadık bir genç birey olmaktır. Saadet Partisi gençliği olarak bu duyguları ve değerleri taşıdığınızı biliyorum. Bu bozuk düzeni, ihale finansörlüğünde gezilere, yemeklere, kamplara, tatillere gidenler değil azimle aşkla bu çalışmaları yapan siz Saadet gençliği düzelteceksiniz.” diye konuştu