MHP parlayan yıldız!
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Dilovası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP’nin Türk siyasetinde parladığını ve bunun karşılığını 2019’da oy olarak alacağını dile getiren Ünlü, hiçbir oluşumun bu yükselişi engelleyemeyeceğini ifade etti.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, önemli açıklamalarda bulundu. Dilovası İlçe Başkanlığı’nın ziyaret eden Ünlü, saha çalışmalarında Partililerden vatandaşlara MHP’yi anlatmalarını istedi. MHP’nin siyasette Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu ifade eden Ünlü, “Bir siyasi parti ayakta kalabilmek için saha çalışması yapmak zorundadır. Ekibimizin verdiği destekle, MHP parlayan yıldız olacaktır. 15 Temmuz itibariyle tüm dünya MHP’nin niçin var olması gerektiğini ve Türk siyasetinde niçin var olduğunu görmüştür. Ülkücüler hem Türk siyasetini yönlendiren, hem de Türkiye’nin Musul ve Kerkük’te hak sahibi olduğunu ifade eden bir siyasi partidir. Bugün Türk siyasetini yöneten bir liderimiz var. Biz sokaklarda neden MHP sorularını cevaplandırmak zorundayız. Özgüveni olan, kendine ve liderine güvenene, ayağını yere sağlam basan Teşkilat üyeleri olarak vatandaşlara neden MHP sorusunun cevabını anlatmak zorundayız.”dedi.
MHP’NİN YÜKSELİŞİNİ ENGELLEYEMEYECEKLER
MHP’nin vatandaşlardan oy isteme hakkının olduğunu dile getiren Ünlü, hiç bir çalışmanın MHP’nin yükselişini engelleyemeyeceğini ifade etti. Ünlü’nün hedefinde Meral Akşener’in parti çalışmaları vardı. Ünlü, “MHP’yi anlatmak zorundayız. Neden siyasette var olması gerektiğini anlatmalıyız. 15 Temmuz’un hatırına vatandaşlarımızdan hak ettiğimiz oyu istemek zorundayız. Bunu da yaptığımız programlarla isteyeceğiz. 12 ilçede vatandaşları dinleyen MHP, ilk seçimde sonuca gidecek bir partidir. MHP’nin yükselişini durdurmak ve MHP’nin önüne geçmek için değişik siyasi parti kurmaya çalışanlara karşı çalışıyoruz ve görevimizin bilincinde olmak zorundayız. MHP’nin yükselişinin önüne hiç kimse geçemeyecektir. Ülkücüler hak ettikleri oyu 2019 seçimlerinde alacaktır.”dedi. Ömür KAVRAN
