Anasayfa > Siyaset  >  Milletvekili Akar'dan 1 Mayıs mesajı!

Milletvekili Akar'dan 1 Mayıs mesajı!


Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.


Milletvekili Haydar Akar Mesajında; ”1 Mayıs emekçilerin, insanca yaşam koşullarına sahip olma, demokratik hak ve özgürlüklerini kullanma amacıyla, bu uğurda mücadelelerinin; birliğini ve dayanışmasını ifade ettiği gündür. Dünyada ve ülkemizde devam eden emek sömürüsüne karşı tarlada, fabrikada, hastanede ve daha birçok alanda mücadelesini sürdüren emekçi sınıfı daha adil, daha eşit ve daha özgür yarınların hayalinden vazgeçmemiştir. 

Son günlerde bir kez daha anlıyoruz ki; hayatın en önemli unsurlarının başında üretim gelmektedir. Üretimin en önemli bileşeni de çalışanlardır. Çalışanların hak ettikleri yaşam standardına kavuşmaları, sosyal adaleti sağlayacağı gibi, toplumsal anlamda da birçok sorunun ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

Başta sağlık çalışanları olmak üzere, bizler evdeyken dışarıda görev yapan liyakat sahibi tüm kamu görevlilerine, belediye çalışanlarımıza, fırıncı esnafımıza, basın mensuplarına, evlerinde kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalışan tüm apartman görevlilerine, kuryelere, bu süreçte emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Küresel salgın nedeniyle işini kaybeden emekçilerin bir an önce işine kavuşması temennisiyle, Ülke ve Dünya olarak içinden geçtiğimiz şu zorlu süreçte; emeği ve alın teri ile hayatı yeniden var eden bütün emekçi dostlarımın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” açıklamalarında bulundu.


Sıradaki Habere Kaydır