Anasayfa > Siyaset  >  Osmanoğlu; “Hangi mantıkla yapmış, anlam veremedim”

Osmanoğlu; “Hangi mantıkla yapmış, anlam veremedim”


Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, Gebze’de bazı elektrik direklerinin ağaçların arasından geçmesinin tehlike oluşturduğunu söyledi.


Açıklamalarda bulunan Osmanoğlu, “Sepaş sorunları dikkate alıp çözüm üretmiyor, keyfi davranıyor. Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde oturan vatandaşlar 1037, 1035 ve Eyüp Sultan caddesindeki sokak lambaları 1 haftadır yanmıyor. Sokak olarak dilekçe yazıp, imza toplayıp Sepaş’a verilmiş. Fakat ilgilenen olmamış. Sokaklar gece karanlık. Geç saatlerde işten dönen özellikle kadınlar bu sokaklardan geçerken zorluk çekiyorlar, yetkililer tarafından Sepaş bu konuda uyarılmalıdır.

“BU HALK BUNLARI HAK ETMİYOR”

Sepaş, Beylikbağı Mahallesi’nde Ankara Caddesi üzerinde değiştirdiği elektrik direğini hangi mantıkla yapmış anlam veremedim. Eskisi ve yenisinin arasındaki mesafe bir metre ve yine elektrik tellerinin sokak ağaçlarının arasından geçiyor. Tehlike büyük. Elektrik tellerinin ağaçlar içerisinden geçmesi mantıklı bir şey değil. Bu ve benzeri hizmet eksiklikleri Gebze’nin hemen hemen her yerinde var. Özelleştirmenin getirdiği rahatlık olsa gerek kafasına göre takılıyor. Halkı kaderiyle baş başa bırakmış. Yazık bu halk bunları hak etmiyor.” Ceyda Özer


Sıradaki Habere Kaydır