Saldırı devlete yönelik!
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast girişimine tepki gösterdi.

Artvin’de Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik terör örgütü PKK’nın hain saldırısına tepki gösteren Dursun, siyasetçilere yönelik saldırıların devlete ve parlamentoya yapıldığını ifade etti. Dursun kınama mesajında, “Siyaset kurumuna, siyasetçilere yapılan saldırılar, devlete, topluma ve parlamentoya karşı yapılan saldırıdır.
Herşeyden önce yaşama hakkına, düşünce özgürlüğüne, özgürlüklere ve demokrasiye karşı yapılmış demektir. Ne adına ve kim tarafından gelirse gelsin, katıldığımız veya katılmadığımız düşüncelere karşı silah kullanmak terör eylemidir ve işlenen suçta insanlığa karşı işlenmiş demektir. Düşünceler silahla öldürülemez. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ na karşı yapılan silahlı saldırı hepimize , ülkemize barış, özgürlük ve demokrasiye karşı yapılmıştır. Bu alçakça saldırıyı yapan saldırganları, arkasındaki güçleri lanetliyor, halkımıza ve genel başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum…”dedi. (Sercan Atalay)