Anasayfa > Siyaset  >  Tarkan, Özgür Özel’i cevapsız bıraktı!

Tarkan, Özgür Özel’i cevapsız bıraktı!



91’inci mitingini Kocaeli’de yapan CHP Lideri Özel, Kartepe’ye metallerin işleneceği haddehane tesisi yapılmak istendiğini söyledi ve “Kartepe’ye bir destek de Tarkan’dan gelir inşallah” dedi. Özel’in açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği ünlü şarkıcı Tarkan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

TARKAN’DAN DESTEK İSTEDİ!

Kocaeli’de düzenlediği mitingde Kartepe’de yapılması planlanan haddehaneye karşı çıktıklarını söyleyen CHP Lideri Özgür Özel, ünlü şarkıcı Tarkan’dan eylemlere destek vermesini istemişti. Özel yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı; “Ben de Tarkan’ı çok seviyorum, bizim ekip de çok seviyor da şurayı bir daha çek. “Oynama şıkıdım şıkıdım” çal bir yandan, ver müziği. Kartepe’yi Kansertepe, İzmit’i Kanserovası yaptırmayacağız. Hurda Demir Çelik Fabrikasına Hayır, Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu. Tarkan da inşallah bunu duyar, bu akşam Kartepe’ye bir destek de Tarkan atar inşallah. Tarkan’a bir kocaman alkış. Yıllar sonra döndü geldi, harika konserler yapıyor. Atatürk’e çok saygısı var, bu ülkeyi seviyor, doğasını seviyor. Kartepe’ye bir destek de Tarkan’dan bekliyor Kocaeli.”

Tarkan, Özgür Özel’i cevapsız bıraktı!

ÖZEL’İN ÇAĞRISI CEVAPSIZ KALDI!

CHP lideri Özgür Özel’in Cumartesi akşamı için konuyla ilgili destek istediği ünlü şarkıcı Tarkan, konuyla ilgili şuana kadar tek bir açıklama dahi yapmadı. Özel’in dakikalarca övgülerle bahsettiği ve destek istediği Tarkan’ın konuya cevapsız kalması kamuoyunda oldukça dikkat çekti.

HÜRRİYET’E DE CEVAP VERMEMİŞTİ!

Geçtiğimiz haftalarda İzmit Belediyesi’nin kültür-sanat faaliyetleri için hazırladığı Mobil Tır’ı tanıtırken, “Tarkan Karamürselli, yani buralı, Kocaelili. Sosyal sorumluluk bilinci yüksek, duyarlı bir sanatçı. Güzel bir ilk olabilir. Hatta konser de istemiyoruz, 10 dakika selam verse yeter. Gerçekten, sadece bir selam verse bile İzmit için çok anlamlı olur.” ifadeleriyle Tarkan’ı şehre davet eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bu çağrısı da yanıtsız kalmıştı. Megastar Tarkan’ın, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ardından ve CHP Lideri Özgür Özel’in çağrısını da yanıtsız bırakması dikkat çekti.

Haber merkezi


Sıradaki Habere Kaydır