Türkkan; ‘’İYİ Parti’de oy artışı var’’


İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, bugün bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Türkkan, ‘’ Cumhur İttifakı hızla oy kaybediyor. İYİ Parti’de ise oy artışı var. Bunun tek sebebi var, oda millet umut olarak Akşener’i görmeye başladı.‘’ dedi.


Türkkan; ‘’İYİ Parti’de oy artışı var’’

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan partililer ile bir araya gelerek gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Türkkan’ın ziyaretinde, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şahbaz Yıldız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Nesli Gökçe Kondu, Gebze Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Şahin, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen, İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis üyeleri Kayhan Özler ve Birol Elüstü, il ve ilçe yöneticileri ile partililer hazır bulundu.

‘’MİLLET UMUT OLARAK AKŞENER’İ GÖRMEYE BAŞLADI’’

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Türkkan, Kocaeli’nin Türkiye’nin aynası olduğunu ifade ederek, ‘’Cumhur İttifakı hızla oy kaybediyor. İYİ Parti’de ise oy artışı var. Partimizin oy artışını troller bile söylemeye başladı. Bunun tek sebebi var oda millet umut olarak Akşener’i görmeye başladı. Pandemi sürecinde bile Meral Akşener insanların ayağına gitti. Akşener, mecliste kürsüyü vatandaşa teslim ediyor. Teşkilatlarımız kısıtlı şartlara rağmen çalışmaların da etkisiyle oylarımızın artışını sağlıyor. Türkiye’nin aydınlatılmasında sizler için birer meşalesiniz.

‘’TÜRKİYE ARTIK BU İKTİDARI TAŞIYAMIYOR’’

Türkiye’nin gündeminde olan Anayasa Mahkemesi’nin kararını tanımayan seyyar bir hâkim var. Anayasa Mahkemesi’nin kararı yok sayıldı. Anayasa Mahkemesi’nin her türlü kararlarının uygulanması anayasada mevcuttur. Bu hâkim Anayasa suçu işlemiştir. Bu suçu işleyenler mutlaka yargılanacaktır. Fetö hâkimleri de hiç yargılanmayacaklarmış gibi kararlar alıyorlardı. Bugün ise bu Fetö yargıçları yargılanıyor. Sizde yargılanacaksınız. Bu bir hukuk darbesidir. Anayasayı ortadan kaldırılıyor. Umuyorum bu tehlike duruma dur denilecektir. Anayasa Mahkemesi kararı yok sayan tutuma karşı hükümetin alacağı tutum önemli. Türkiye’de artık kurumlarla ışıklarla mesaj veriliyorsa ampulün söndürme vakti gelmiş demektir. Çadır devleti gibi bu tiyatroya son vermek için siyaset yapıyoruz. Türkiye artık bu iktidarı taşıyamıyor. Türkiye bu illetten kurtulmalı” açıklamalarında bulundu.