Abdullah Avcı: Millî takımda adım geçiyor, beklemek en güzeli
Milli takım adayları arasında adı geçen teknik direktör Abdullah Avcı, merakla beklenen milli takım süreci hakkında net açıklamalarda bulundu.
Şu anda herhangi bir takım çalıştırmayan teknik direktör Abdullah Avcı, adının millî takım teknik direktörlüğü için geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
ADIMIN GEÇMESİ MUTLULUK VERİCİ
Millî takım teknik direktörlüğü için adının geçmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Avcı, “Millî Takım, çok özel ve değerli bir yer. Adımın geçmesi çok güzel bir şey. Hem genç millî takımda hem de A takımda görev yapan bir teknik direktör olarak adımın geçmesi beni mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.
ŞU AN İTİBARIYLA NET BİR GELİŞME YOK
Şu an için net bir gelişme olmadığını vurgulayan deneyimli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekçi konuşmak gerekirse şu an itibarıyla böyle bir durum net bir şekilde yok. Verilecek herhangi bir karara, ‘Türk futbolu adına hayırlı olsun.’ demekten başka bir şansımız yok. Şu an itibarıyla beklemek, seyretmek ve görmek en güzeli. Ülke futbolu için hayırlısı neyse o olsun.”