Arda Güler’den Fransa Maçı Sonrası Açıklama: “Performanslarımızı Unutturacağız!”

Arda Güler’den Fransa Maçı Sonrası Açıklama: “Son Performanslarımızı Unutturmak İçin Elimizden Geleni Yaptık”
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk maçında Türkiye, sahasında Fransa’ya 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından A Milli Futbol Takımı’nın genç yıldızı Arda Güler, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güler, takımın eksikliklerine rağmen sahada verdikleri mücadeleyi ve taraftar desteğini vurguladı.
MİLLİ TAKIMIN FRANSA MAÇI VE ARDA GÜLER’İN DEĞERLENDİRMESİ
Milli futbolcu Arda Güler, Fransa mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, takımda yaşanan sakatlıklar ve cezalı oyuncuların eksikliklerine rağmen saha içerisinde ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini belirtti. Genç yıldız, özellikle Kocaeli’den ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen taraftarların desteğinin kendileri için önemine dikkat çekti.
“SON PERFORMANSLARIMIZI UNUTTURMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”
Sakat ve cezalı oyuncuların eksikliğinin fazlasıyla hissedildiğini dile getiren Arda Güler, önceki maçlarda sergiledikleri performansı unutturmak için yoğun çaba gösterdiklerini ifade etti. Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Öncelikle Kocaeli halkına çok teşekkür ediyoruz. Nereye gidersek gidelim, Türkiye’de, Avrupa’da her yerde destekliyorlar. Son performanslarımızı unutturmak için elimizden geleni yaptık. Bir sürü sakat oyuncumuz vardı, cezalı oyuncularımız vardı. Ona rağmen elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Tabii ki kazanmayı çok istedik, çok üzgünüz. Ama şimdi hala önemli maçlarımız var. İnşallah onları kazanacağız. Elimizden geleni yapıp bugünü de unutturacağız inşallah.”