Aydın, Beylikbağıspor’a gitti
Murat Aydın amatörde oldukça başarılı işler yapan Beylikbağıspor kulübünü ziyaret etti.
KASKF Başkanı Murat Aydın amatörde oldukça başarılı işler yapan Beylikbağıspor kulübünü ziyaret etti. Fatih Yalsız başkanlığında çalışan yeşil beyazlı camiaya giden Aydın, burada hem tesisleri gezdi hem de Başkan Yalsız ile sohbet etti.

ZİYARET ETTİ
KASKF Başkanı Murat Aydın , Beylikbağıspor camiasını ziyaret etti. Aydın, amatör futbolda doğru işler yapan ve alt yapıda önemli başarılar sağlayan Beylikbağıspor kulüp başkanı Fatih Yalsız ve yönetimle sohbet etti, tesisleri gezdi ve yapımı devam eden tesisi hakkında fikir alış verişinde bulundu. Amatör takımlarımızın her birinin önemli olduğuna değinen Başkan Murat Aydın, “Beylikbağıspor camiası önemli işlere imza atıyor” dedi.

TESİSLERİ GEZDİ
Ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren Beylikbağıspor Başkanı Fatih Yalsız, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz” derken Beylikbağıspor olarak amatöre katkı sunmaktan ve belirledikleri hedef doğrultusunda ilerlemekten mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Murat Aydın ve ekibi Beylikbağıspor tesislerini gezerken aynı zamanda yapımı devam eden tesisi hakkında fikir alış verişinde bulundu Ziyaret sonrasında toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Refik Sıla GÜVENÇ
