Beşiktaş’ın Yeni Transferi Kassoum Ouattara’dan İlk Sözler: “Zaferlere Hazırım!”

BEŞİKTAŞ’IN YENİ TRANSFERİ KASSOUM OUATTARA: “BİR AN ÖNCE BAŞLAMAK İSTİYORUM, ÇOK MUTLUYUM”
Beşiktaş’ın yeni transferi Fransız oyuncu Kassoum Ouattara, siyah-beyazlı formayı giyeceği için büyük bir heyecan duyduğunu dile getirdi. 21 yaşındaki genç oyuncu, “Bir an önce başlamak istiyorum. Takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Bu benim için yeni bir meydan okuma ve çok çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
HEYECANINI DİLE GETİRDİ
Siyah-beyazlı kulübün Beşiktaş YouTube kanalına özel açıklamalarda bulunan Ouattara, kendini iyi hissettiğini belirterek, yeni macerasına başlamak için sabırsızlandığını vurguladı. Genç oyuncu, “Çok heyecanlıyım, bir an önce başlamak istiyorum. Takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Bu benim için yeni bir meydan okuma ve çok çok mutluyum” dedi.
İLK OLARAK AİLESİYLE PAYLAŞTI
Beşiktaş’ın kendisine olan ilgisini öğrendiğinde büyük sevinç yaşadığını aktaran Ouattara, kulübün hem Türkiye hem de dünya çapında büyük bir değere sahip olduğunu belirtti. Transfer sürecinde yöneticilerin kendisine gösterdiği güvenin kendisini ikna ettiğini söyleyen genç oyuncu, “Beşiktaş hem Türkiye’de hem dünya çapında çok büyük bir kulüp. Bu yüzden Beşiktaş’ın bana ilgisini öğrendiğimde çok mutlu oldum. En başta yöneticilerin bana verdiği güven oldu. İlk sözlerinde, ilk temasta direkt olarak bana güvendiklerini gösterdiler. Beni tanıdıklarını, büyük işler başarabilmem için arkamda olduklarını söylediler ve bu beni hemen ikna etti” şeklinde konuştu. Ouattara, bu mutlu haberi ilk olarak ailesiyle paylaştığını, annesi, babası ve kardeşlerinin kendisi adına çok mutlu olduğunu ve bu yeni mücadelede kendisine destek verdiklerini ekledi.
TARAFTARA MESAJI: “FORMAYI SIRILSikLAM EDECEĞİM”
Beşiktaş taraftarlarıyla ilgili de konuşan Fransız oyuncu, onların gösterdiği hevesin kendisine güven verdiğini ve motive ettiğini ifade etti. Ouattara, taraftarlara yönelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “İşin doğrusu benim için bir yenilik oldu bu. Fazlasıyla mutlu oldum ve bana çok güven verdi. Özellikle buraya gelmem konusunda beni teşvik etti. Gerçekten çok güzel taraftarımız var. Sosyal medyada taraftarlardan gördüğüm heves beni fazlasıyla motive etti ve güven verdi. Sahada takımı için formayı sırılsıklam edecek bir oyuncu izleyecekler. Kulübü için, taraftarları için her şeyini veren; çok koşan, aç bir oyuncu. Bendeki ilk keşfedecekleri şeyler bunlar, Kalitesi olan ve takıma katkı sağlayan birini görecekler.” Taraftarlara burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu, “Bu kulüp ve takım için oynayacak, bu formayı taşıyacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Onlar için savaşmaya ve formayı sırılsıklam etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu sezon takımla birlikte zaferler kazanmak için hazırım” diyerek sözlerini tamamladı.