Anasayfa > Spor  >  Darıca GB, kupa maçına özel sponsor arıyor

Darıca GB, kupa maçına özel sponsor arıyor


Galatasaray ile oynanacak olan tarihi maçı bekleyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de yönetim forma sponsorluğu için büyük bir adım attı. Milyonların izleyeceği mücadelede işadamlarına mesaj veren sarı yeşilli kurmaylar, forma reklamı için tekliflere hazır olduklarını duyurdular.


Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 15 Aralık Salı günü saat 21.00’da Türk Telekom stadında oynanacak Galatasaray maçı için tarihi bir sponsorluk çalışması yaptı. Kulüpten yapılan yazılı paylaşımda bu tarihi maç için forma göğüs reklamı 300 Bin, Sırt Numara üstü 200 Bin, Sağ-Sol Kol 100 Bin, Sağ şort ön 50 Bin ve forma üzerindeki tüm alanlar için ise toplamda 500 Bin TL olarak belirtildi.

KENDİ REKLAMINIZ İÇİN FIRSAT

Türkiye’nin dört büyük kulübünden birisi olan dev çınar Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacak olan Darıca GB müsabakasını A Spor canlı olarak yayınlayacak. Yurt içi ve yurt dışından tüm spor severlerin gözü bu mücadelede olacak. Yaklaşık 1 buçuk saate yakın Dünya çapında bir reklam sunulmuş olacak. Ulusal televizyonlarda saniyelik reklamlar için devasa ödemelerin yapıldığı gerçeği düşünüldüğünde Darıca GB’ye forma sponsoru olan firmalar hem kendi reklamlarını düşük bütçe ile yapmış olacaklar hem de sarı-yeşilli temsilcimize destek sunmuş olacaklar.


Sıradaki Habere Kaydır