Anasayfa > Spor  >  DARICA’DA 16 TAKIM VE 64 SPORCU SAHADA

DARICA’DA 16 TAKIM VE 64 SPORCU SAHADA



Darıca Belediyesi, kentte spor kültürünü yaygınlaştırmak ve gençleri sağlıklı yaşam aktiviteleriyle buluşturmak amacıyla projelerine bir yenisini daha ekledi. Darıca Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Ayak Tenisi Turnuvası, sporseverlerin ve gençlerin yoğun katılımıyla start aldı. İlçede sporun birleştirici gücünü ön plana çıkaran organizasyonda 16 farklı takım ve toplam 64 sporcu şampiyonluk kupası için kıyasıya mücadele edecek.
BAŞKAN MUZAFFER BIYIK GENÇLERLE SAHAYA İNDİ
Turnuvanın açılış programı renkli anlara sahne oldu. Müsabakaların başlangıç gününde gençleri yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sahaya inerek gençlerle birlikte ayak tenisi oynadı. Başkan Bıyık’ın performansı ve gençlerin heyecanına ortak olması renkli görüntüler oluştururken, açılış organizasyonuna Kadim Futbol ile Zpor içerik üreticileri de katılarak turnuva heyecanını sporseverlere aktardı.
“SPORUN HER BRANŞINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Etkinlikte genç sporcularla sohbet eden ve organizasyonun önemine değinen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yerel yönetim olarak sporun tüm branşlarını desteklediklerini vurguladı. Gençlerin sporla iç içe büyümesini Darıca’nın vizyonu açısından kritik bir nokta olarak gördüklerini belirten Bıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Gençlerin sporla iç içe büyümesini Darıca’nın gelecek vizyonunun önemli bir parçası olarak görüyoruz. Darıca’nın ‘Spor Şehri’ kimliğini güçlendirmek amacıyla farklı branşlarda organizasyonlar düzenlerken; spor tesislerinin geliştirilmesi, gençlerin sportif faaliyetlere erişiminin artırılması ve yeni yeteneklerin desteklenmesine yönelik çalışmaları da sürdürüyoruz. Ayak Tenisi Turnuvası boyunca sporcuların hem rekabetin hem de dostluğun keyfini yaşayacağı müsabakalar gerçekleştirilecek. Darıca Belediyesi olarak gençlerin enerjisini sporla buluşturan bu tür organizasyonları önümüzdeki dönemde de artırarak sürdüreceğiz.”
GENÇLER REKABETİ VE DOSTLUĞU BİR ARADA YAŞAYACAK
Bölge gençliğinden büyük ilgi gören Ayak Tenisi Turnuvası kapsamında müsabakalar hafta boyunca devam edecek. Dostluk ve fair-play anlayışının ön planda tutulduğu organizasyon, sporseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen mücadelelerin ardından düzenlenecek kupa töreniyle sona erecek. Darıca Belediyesi’nin kent genelinde farklı branşlardaki sportif etkinlikleri artırarak sürdüreceği bildirildi.
Belediye Basın Bülteni


Sıradaki Habere Kaydır