Darıca’da gündem ‘Ziraat’
TFF 3.Ligi’nde saha ve seyircisi önünde Halide Edip Adıvar Spor karşısında 1-0 mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Darıca G.B A.Ş, ligi bir sürede olsa unutarak Ziraat Türkiye Kupası’nda tura odaklandı.
Halide Edip, karşısında beklenen futbolunu oynayamayan ve uzatma dakikalarında yediği golle maçı 1-0 kaybeden sarı-yeşilliler, yarın deplasmanda karşılaşacağı TFF 3.Lİg 1.Grup ekiplerinden Düzcespor karşısında maçtan mutlak tur hedefi ile hazırlanıyor. Düzcespor-Darıca G.B A.Ş maçı 11 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 15.30’da Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak.
GEÇTİĞİMİZ YIL 5.TUR’DA VEDA ETMİŞTİK
Geçtiğimiz yıl, Oktay Derelioğlu’nun çalıştırdığı temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası’nda 5.Tur’a kadar yükselme başarısı göstermişti. Darıca G.B, 5.Tur’da Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’a 2-2’nin rövanşında Antalya’da 1-0 yenilerek elenmişti.
Temsilcimizde teknik direktör Özgür Vurur’un, Düzcespor kupa maçında son lig maçında oynayan bazı oyuncuları rotasyon gereği oynatmaması, bu oyuncuların yerine genç isimlere görev vermesi bekleniyor. Darıca G.B’de sakat olan ve tedavisi devam eden Alim Aykut Esgi’nin bu maçta takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.
MAÇIN HAKEMİ MANİSA BÖLGESİNDEN
olan Düzcespor-Darıca Gençlerbirliğispor Ziraat Türkiye kupası maçını Manisa bölgesinden Şevket Teker , yardımcı hakemleri Manisa bölgesinden Gökhan Özkan ve Uşak Bölgesinden Melih Kurtuluş triosu görev yapacak. Maçın 4.hakemi olarak da Manisa bölgesinden Ali Tuncer görev yapacak.
DÜZCESPOR İSTİM ÜSTÜNDE
Ligin ilk haftasında Kızılcabölükspor’u konuk eden ve 1-0 ‘lik galibiyetle ayrılarak Lige 3 puanla başlayan kupadaki rakibimiz Düzcespor, 2.hafta da konuk olduğu Çankaya F.K önünde 0-0 berabere kalarak de 1 puan almayı başararak puanını 4’e yükseltti.
AZ GOL YİYİP AZ ATIYORLAR
Yaş ortalaması 27 olan ve teknik direktörlüğünü Adem Neboğlu’nun yaptığı kırmızı lacivertli ekip, bu sezon özellikle seyircisinin de desteği ile ligde etkili bir futbol oynuyor. Ligin ilk iki maçında 4 puan toplamayı başaran ekip, zor gol yerken, gol yollarında da aynı şekilde zorlanan bir görüntü verdi. Özellikle kaleci İbrahim golcü Ali Göçmen, Mert Kürkçü ve Fırat Hekimoğlu gibi etkili oyunculara sahip. Geçtiğimiz sezon Bergamaspor’da oynayan Melik Yeğin ve Çatacaspor takımında forma giyen Doğancan Kılıç’ı transferin son günlerinde takıma kazandıran yönetim bu oyuncuların gelişi ile gücüne güç katan Düzcespor, yarın oynanacak kupa maçında da müthiş bir seyirci desteği ile maça çıkacak.


