Gebze, Vodafone’a aktı


Oynanan maça Gebzeliler büyük ilgi gösterdi.


Gebze, Vodafone’a aktı

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere ile Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Türkiye maçı Osman’ın son dakika golüyle 2-1 kazandı. Oynanan maça Gebzeliler büyük ilgi gösterdi.
İŞTE GERÇEK RUH
Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere ile Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Her biri yürekleriyle mücadele ederken futbolun sadece ayakla değil yürekle oynandığını gösterdiler. Millilerimiz için stadı destekleyen binlerce vatandaşımız tek yürek olurken Gebzeliler de Milli takım için sonsuz destek olarak stada akın ederek Milli coşkuya ortaklık ettiler.
TEŞEKKÜRLER ÇİLER
Gebze Ticaret Odası yönetimi yaklaşık 500 kişiyi stada götürerek alkışlanacak bir davranışa imza attı. Maç anında GTO Başkanı Nail Çiler’in Türk bayrağını gururla taşıması ve maç boyunca verdiği destek ise görülmeye değerdi. Başkan Çiler’in maç boyunca heyecanı ve maç sonrasında sevinci ‘işte örnek insan” dedirtirken Gebzeliler maç boyunca takıma muhteşem destek verirken Ampute Milli takımımızın başarısını statta izlediler. Refik Sıla GÜVENÇ
Gebze, Vodafone’a aktıGebze, Vodafone’a aktıGebze, Vodafone’a aktıGebze, Vodafone’a aktı