Gebzespor'da Çiçek devri
Alaattin Çiçek Gebzespor’da daha sezonun ilk yarısı bitmeden görev alacak olan 3. teknik adam oldu.

Özgür Demirtaş'tan boşalan teknik direktörlük görevine daha önce de defalarca Gebzespor'u çalıştıran Alaaattin Çiçek getirildi. Başkan Abbas Sır, “Beldiye Başkanımızla görüşmelerimiz sonucunda Çiçek ile anlaştık” dedi.
RESMEN TAMAM
Gebzespor'a ilk olarak 2002-2003 sezonunda Sedat Gezer'in yardımcısı olarak gelen ardından Gezer'in gönderilmesi ile teknik direktörlük görevini üstlenen Çiçek o sezon altyapı oyuncuları ile devam ettiği sezonda büyük bir çıkış yakalamış ligin bitmesine 7 hafta kala şampiyonluk iddialarını bile canlı tutmuştu.
CAMİAYI TANIYOR
2005-06 sezonunda yeniden yapılanan ve şampiyonluk kadrosu oluşturan Gebzespor Teknik Direktörlük görevine Ercan Ötünçtemur'u getirirken yardımcı antrenör görevine yine Alaattin Çiçek'i getirmişti. Futbolculuk hayatında Eskişehrspor'un efsane kadroları arasında yer edinen Alaattin Çiçek, kısıtlı ve sıkıntılı kadro sahibi kulüplerde ki toparlama, mücadele ve skora yansıtma özellikleri ile tanınan bir isim. Tunahan KAHRAMAN
İlgili Galeriler