Gebzespor, Rahat Kazandı
Amatör Lig’de mücadele eden Gebzespor, 25. Hafta maçında Yalovaspor ile karşı karşıya geldi.

Liderlik koltuğunda oturan İnegöl Kafkas Gençlik’in hemen ardından 58 puanla liderlik takibini sürdüren Gebzespor, 25. Hafta Maçında Yalovaspor ile karşı karşıya geldi. Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda oynanan müsabakada temsilcimiz Gebzespor, Ali Şentürk’ün yıldızlaştığı maçta Yalavospor’u 7-1’lik skorla mağlup ederek puanını 61’e çıkardı.
İLK YARIDA TAM 4 GOL
Temsilcimiz Gebzespor’da 32. dakikada Ali Şentürk, gol perdesini açan isim oldu. Şentürk, etkili oyunuyla 35’inci ve 41’inci dakikalarda attığı 2 gol ile Gebzespor’un rakibi karşısında farkı 3’e çıkarmasını sağladı. İlk yarının bitimine 1 dakika kala sahneye çıkan Mehmet Tosun’da temsilcimizin soyunma odasına 4-0’lık üstünlükle gitmesini sağladı.
İKİNCİ YARI KONTROLLÜ GEÇTİ
Temsilcimiz, ilk yarıda bulduğu 4 gol nedeniyle ikinci yarıya daha kontrollü başladı. Sakin ve kontrollü oyununu 66’ıncı dakikada Berat Aydın’ın bulduğu gol ile süslendiren temsilcimiz, rakibi karşısında farkı 5’e çıkardı. Yalavospor, 79’uncu dakikada Furkan Gider’in attığı gol ile farkı 4’e indirmeyi başarsa da, Aykut Sevim ve Mert Yavuz’un 81’inci ve 89’uncu dakikadaki gollerine engel olamadı. Karşılaşma Gebzespor;’un 7-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.