Gençlere ve spora tam destek
Gebze’de faaliyetlerini sürdüren ve işletmeciliğini Aslan Yelek’in yaptığı Pusula Entegre Danışmanlık insan kaynakları şirketi Altınordu Gebze Futbol Okulunun proje takımı Darıca Kale Bayramoğluspor’a forma desteği verdi.
DARICA KALESPOR’A FORMA DESTEĞİ
Sektörün parlayan yıldızı Pusula Entegre spora ve gençlere destek vermeye devam ediyor. İş alanında geniş bir kitleye hitap eden Pusula Entegre bölgede sportif faaliyetlerde bulunan ve gençlere hizmet eden Altınordu Gebze Futbol Okulu ve Darıca Kale Bayramoğluspor’a 1 takım forma ve 1 takım eşofman takımı desteği vererek sosyal sorumluluk projesine katkı sunarak taktir topladı.
ÇAĞLAYAN’DAN TEŞEKKÜR
Asıl hedeflerinin gençlere spor yaptırmak ve aralarından çıkan doğal yetenekli sporcuları Türk futboluna kazandırmak olduğunu kaydeden Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu ve Darıca Kalespor Başkanı Güven Çağlayan; ‘ Bu nokta da önemli bir büyüme gerçekleştirdik. Gençlere verilen değer asla karşılıksız kalmıyor. Onları sokaktan ve evlerden spora kazandırmak hepimizin görevi. Sporcularımız kişisel gelişimlerini sürdürmeye devam ediyor. Darıca Kalespor kulübümüzle bu sezon U11, U12 ve U14 liglerine katılım sağlayacağız. Çalışmalarımıza hafta sonları Beylikbağı Beybod spor tesislerinde hafta içi Beylikbağı stadında devam ediyoruz. Spora ve gençlere karşılık beklemeden destek olan duyarlı iş insanı Aslan Yelek’e ve Pusula Entegre’ye forma ve eşofman desteğinden dolayı teşekkür ediyorum’ diye konuştu. Çağlayan, geçtiğimiz pazar günü küçük bir törenle Pusula Entegre’nin sahibi Aslan Yelek’e plaket vererek teşekkür etti.
