Gine’li Spor bakanı Gebze’ye geldi


2025 yılında ülkelerinde yapılacak olan Afrika Futbol Şampiyonasında kullanılması planlanan statların yapımı ve modernizasyonu hakkında fikir edinebilmek için ülkemize gelen Gine Cumhuriyeti Spor, Kültür ve Tarihi Miras Bakanı Sanoussy Bantama Sow ve beraberindeki heyet, Gebze’ye geldi.


Gine’li Spor bakanı Gebze’ye geldi

Ziyaret ile ilgili olarak Gebze Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Hikmet Tatoğlu yaptığı sosyal medya açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
Gine Cumhuriyeti Spor, Kültür ve Tarihi Miras Bakanı Sanoussy Bantama Sow ve beraberindeki heyet, Genclik ve Spor Bakanlığı  Uluslar Arası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci ,Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Kaymakamımız Mustafa Güler, İl Müdürümüz İbrahim Aktürk Gebze’deki Spor Tesislerimizi ziyaret ederek tesisler hakkında bilgi aldılar. Evren KIZILTAŞ

Gine’li Spor bakanı Gebze’ye geldi