Hava soğuk lig sıcak!
Süper Amatör Lig’de yarın ve pazar günü 11. Hafta karşılaşmaları oynanacak.
Takımlarımızın da sahne alacağı zorlu haftada artık lig ateşi git gide ısınmış durumda. Diliskelesi ve Gebze Tayfunspor, bu hafta kazanmak amacında.
LİG ISINIYOR
Süper Amatör Ligde yarın ve pazar günü zorlu mücadeleler var. Lig ateşinin artık iyiden iyice ısındığı zorlu periyotta takımlarımız birbirinden zorlu maçlara imza atacak. Takımlarımız Diliskelesi ve Gebze Tayfunspor, bu hafta kazanmak amacında. Zorlu maçların oynanacağı 11. Hafta karşılaşmalarında A Grubu takımımız Diliskelesispor, yarın saat 17.00’de Derincespor deplasmanına çıkacak. Takımımız 3 puan özlemini dindirmek amacında.
DEPLASMANDAYIZ
Süper Amatör Lig B Grubu takımımız Gebze Tayfunspor ise pazar günü Derince Sırrıpaşa deplasmanında şans arayacak. Fatih Yıldız’ın talebeleri geçen hafta şanssız şekilde evde 2 puan bırakmak zorunda kalmışlardı. Mücadele saat 17.00’de Derince Suni Çim stadında oynanacak. Ekibimiz zorlu maç öncesinde ligde 11 puana sahip. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma golsüz sona ererken takımımız bu defa kazanmak istiyor. Mustafa Ulaş GEÇAL