Anasayfa > Spor  >  HİKAYE HENÜZ BİTMEDİ

HİKAYE HENÜZ BİTMEDİ



BABUR’DAN: PLAY-OFF SÜRECİNE İLİŞKİN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Kentin başarılı teknik adamlarından İbrahim Babur, Darıca Türkeli’nin normal sezon performansını ve Play-Off’lar öncesi yaşanan süreci değerlendirdi. Takımın elde ettiği başarının arkasında büyük bir emek olduğunu belirten Babur, şampiyonluk yürüyüşüne devam edeceklerinin mesajını verdi. Teknik direktör İbrahim Babur, emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederek, “Öncelikle başkanımız, yönetimimiz ve futbolcularımıza çok teşekkür ederim. Burada hep birlikte bir hikaye yazılıyor. Henüz hikaye bitmiş değil ve bitmesine de izin vermek istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

PSİKOLOJİMİ BOZDU

Play-off öncesinde yaşanan statü karmaşasına ve TFF sürecine de değinen tecrübeli çalıştırıcı, yaşadıkları zorlu süreci şu sözlerle anlattı:

“Gerçekçi olacağım, bu lig benim psikolojimi bozdu. Dikilitaş maçı sonrası dünden beri ne çektiğimizi bir Allah bir de biz biliriz. Az daha baraj maçını oynamak zorunda kalacaktık. Hatta izni iptal edip antrenman koydum. Saatlerce telefonla konuştuk, yönetimimiz ciddi uğraş verdi, TFF’ye gidildi ve olay netliğe kavuştu. Statü gayet açık bir dille genel averajda iyi olanın üstte olacağını belirtiyor. Hak ettiğimiz ikincilik tescillendi.”

 HEDEF 3. LİG

Rakiplerine büyük saygı duyduklarını vurgulayan Babur, oyuncularına olan inancını yineleyerek hedefin 3. Lig olduğunu belirtti. Babur, “Rakiplerimizin her birine saygı duyuyoruz. Oyuncularımıza olan güvenimi her seferinde anlattım. Tekrarlıyorum; onlara çok güveniyorum. Darıca Türkeli olarak 3. Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi


Sıradaki Habere Kaydır