Anasayfa > Spor  >  İki puan kaybı bizi üzdü!

İki puan kaybı bizi üzdü!


Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan  Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçtan önce beklentisinin iyi mücadeleyle, güzel futbolla, sonrasında kazanarak galibiyet serisini 6 maça çıkarmak olduğunu söyledi.


Sağlam, “futbolda başarıyı yakalamak istiyorsanız başarıda devamlılık ve istikrarı oluşturmak, yakalamak lazım. Esas beklentim buydu.” Dedi. Şanlıurfa’da başlayan yükseliş trendini geçtiğimiz hafta Keçiörengücü maçıyla biraz daha yukarı çıkardıklarını ancak bu hafta biraz daha üstüne koyup güzel maç beklediğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Aslında fena da başlamadık. Futbol şansı yardım etti. Bredze’nin bitiriciliği bizi öne geçirdi. Sonrasında da ürettik. Tangue’nin çok net kaçırdığı pozisyon maçın dönüm noktası oldu. Rakibimiz iyi kapandı. Kapanırken de oyunu çok iyi soğuttular.” Dedi.

BU TÜR ŞANSSIZLIKLARI YAŞAYACAĞIZ

İkinci yarı maça çıkarken Cihat’ın rahatsızlığı, bunun yanında da Yusuf Emre’nin sıkıntılı süreçten sonra oynaması nedeniyle oyuncu değiştirmek zorunda kaldıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “ Geçen hafta tüm değişiklikler olumlu etki ederken bu hafta sonradan giren oyuncular ellerinden geleni yaptı ama istediğimiz düzeyde gelişimi de çok sağladık diyemeyiz. İkinci yarı zaman zaman oyun gitti, geldi. Risk aldığımız dönemde kontra atağa yakalandık. Son bölümde yine baskı oluşturduk. Yine de maçı kazanacak pozisyonlarımız da vardı. Kazanmayı çok istiyorduk fakat buradaki verdiğimiz iki puan bizi çok üzdü. Sonuçta futbol bu. Bazen bu tür şanssızlıkları yaşayacağız. Araya milli takım maç arası girdi. Bu arada eksiklerimizi iyi tespit edip daha iyi şekilde yeni bir galibiyet serisinin başlangıcıyla sezona devam edeceğiz” dedi.


Sıradaki Habere Kaydır