İLKÇEV İzcileri Hava Sporları Şampiyonasında Zirvede

Gebze İLKÇEV Spor Kulübü’nün izcileri, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hava Sporları Kocaeli İl Şampiyonası’nda göz doldurdu. Kocaeli Atletizm Pistinde 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde yapılan şampiyona, kağıt uçak, roket, salon modeli uçak ve planör modeli uçak olmak üzere dört farklı kategoride gerçekleşti.

Yarışmada Yıldız Kızlar kategorisinde Zehra Betül Akgün, Yıldız Erkekler kategorisinde Yahya Şamil Bayazıtoğlu ve Genç Erkekler kategorisinde Hamza Ulutaş, salon modeli uçak ve planör modeli uçak dallarında Kocaeli birincisi olarak altın madalya kazandılar. Bu başarılarıyla İLKÇEV izcileri, 27 Mayıs’ta Manisa’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Gebze İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, izcilerin bu önemli başarısını kutlayarak, “İzcilerimizle gurur duyuyoruz ve Türkiye Şampiyonası’nda da başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.
