Anasayfa > Spor  >  Karamürselspor Kullarspor’u yendi

Karamürselspor Kullarspor’u yendi


Bu sezon ilimizi BAL’da temsil edecek olan Karamürselspor ile Kullarspor, önceki gün hazırlık maçında karşı karşıya geldi.


Bu yıl BAL’da sezonu en erken açan kulüplerin başında gelen Karamürselspor, Kullarspor’dan önce hazırlık maçlarına başladı. Sarı-Lacivertli ekip, önceki gün günde sahasında Kullarspor’u konuk etti. İki takımda ilk 45 dakika sahaya ideal kadrosunu çıkardı, çekişme üst düzeydeydi.

İLK YARI KARAMÜRSEL 1-0 ÖNDE

Karamürselspor ile Kullarspor arasında oynanan hazırlık maçında teknik adamlar gibi, futbolcularda karşılaşmayı çok ciddiye aldı. İlk 45 dakikada iki takımda fazla pozisyona giremedi, mücadele orta sahada geçti. 36. dakikada Karamürselspor serbest atış kazandı. Atışı hızlı kullanan Karamürselspor, ceza sahası içinde topla en son Berat Aydın dokundu, takımını 1-0 öne geçirdi. Kullarspor, bu yarıda Kerem ile bir fırsattan yararlanamadı.

FUTBOLCULAR ARASINDA ÇOK SIK TARTIŞMA YAŞANDI

Hazırlık maçının ilk yarısı Karamürselspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitmesinden sonra ikinci yarıda takımlar çok fazla oyuncu değişikliğine gitmedi. İlk yarıda olduğu gibi, ikinci 45 dakikada da iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. İkinci yarının başında Kullarspor atağında top Karamürselspor defans oyuncusunun eline çarptı, penaltı oldu. Atışı Kerem Gülmez kullandı, topu auta attı. Karamürselspor, Oğuzhan Bölgen’in golüyle hazırlık maçından 2-0 galip ayrıldı.


Sıradaki Habere Kaydır