Keyifler dört köşe 4-2
Gebzespor, iç sahada konuk ettiği Kestel Belediye karşısında hata yapmadı.
Bal Ligi 11. Grup ekibimiz Gebzespor, iç sahada konuk ettiği Kestel Belediye karşısında hata yapmadı. Şampiyonluk yolunda hafta içi mesaisinde rakibini konuk eden ekibimiz rakibini 4-2 ile geçerek taraftarını sevindirdi.
FARKLI TARİFE
BAL Ligi 11. Grup temsilcimiz Gebzespor, hafta içi mücadelesinde rakibi Kestel Belediye karşısında farklı kazandı. Hafta içi olması nedeniyle seyirci sayısının düştüğü karşılaşmada Mor Beyazlılar ilk yarısını 2-1 önde kapattığı karşılaşmadan 4-2’lik zaferle ayrılarak grupta 25 puana yükselirken rakibine şans tanımadı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmada Gebzespor kazanarak önemli bir dönemeci daha dönmeyi başardı.
HAKLI SEVİNÇ
Ekibimizin golleri Niko (2) Serkan Esen, Emre Ozkurt ile gelirken ekibimiz karşılaşmada sonrasında seyircisi ile beraber galibiyet sevinci yaşadı. Mor beyazlılar ilk yarının son haftalarına girdiğimiz şu günlerde bir zafer daha yaşarken moral buldu. Gebzespor bu Pazar deplasmanda Karasuspor ile karşı karşıya gelecek. Ekibimiz ilk yarının son üç karşılaşmasının ikisini deplasmanda birisini ise kendi evinde oynayacak.
Haber : Refik Sıla GÜVENÇ


