Kocaelispor’da Keyifler Yerine Geldi
Cumartesi günü Balıkesirspor’la deplasmanda karşılaşan ve maçtan 2-1 galip ayrılan Kocaelispor’da futbolcular maç sonasındaki Cumartesi gününü izinli geçirdiler. Temsilcimiz, Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya sakatlığı bulunan Samed Ali ile Pereira katılmadı. Pereira’nın kesin durumu çekilen MR sonucunda belli olacak. Yorgun olduğunu söyleyen Kolovas ile Dino takımdan ayrı çalıştı. Haftalar sonra gelen 3 puanın ardından antrenmanda ilk kez yüzler gülüyordu. Kocaelispor ‘un önceki gün yaptığı antrenmanı Başkan Engin Koyun ve yöneticilerde yakından takip ettiler.
TUZLA MAÇI CUMARTESİ AKŞAMI NECMİ KADIOĞLU’NDA
Kocaelispor’un Ligin 26.Haftasında karşılaşacağı Tuzlaspor maçı 23 Şubat 2022 Cumartesi akşamı saat 19.00’de İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak. Maça deplasman seyirci yasağı uygulaması sebebi ile Kocaelispor taraftarları giremezken, maç Bein Sports ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.
TUZLASPOR BURSA’YI 9 KİŞİYLE YIKTI
Hafta sonu ligde karşı karşıya geleceğimiz Tuzlaspor, Ligin 25.Hafta maçında önceki akşam Bursaspor’la oynadığı maçı 1-0 kazanarak moral buldu. Bursa Timsah Arena’da oynanan maçta 26.dakikada Rejko Rotman ve 67.dakikada Samet’in kırmızı kart görmesi ile sahada 9 kişi kalan Mavi-Beyazlılar, eksik kalmasına rağmen maçın son dakikalarında Ezeh’in 40 metreden attığı şık golle Bursaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Tuzlaspor puanını 30’a çıkartırken, alt sıralardan da sıyrılmış oldu. Öte yandan Samsunspor karşısında 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılan Gençlerbirliği’de puanını 30 yaparak üst sıralara tırmanışa geçti.