Anasayfa > Spor  >  Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Şenliği Minik Sporcularla Sona Erdi

Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Şenliği Minik Sporcularla Sona Erdi



KÖRFEZ’DE 30 AĞUSTOS FUTBOL ŞENLİĞİ KUPA VE MADALYA TÖRENİYLE SONA ERDİ

Körfez ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ve bölgedeki amatör kulüplerden toplam 300 minik sporcunun katıldığı futbol şenliği, yapılan kupa ve madalya takdim töreniyle başarıyla tamamlandı.

ALPARSLAN ERSEL SAYARI ANISINA DÜZENLENDİ

Körfez Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen şenlik, geçtiğimiz mart ayında vefat eden TFF saha komiseri Alparslan Ersel Sayarı anısına ithaf edildi. Körfez Esentepe Stadı’nda 24-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda, 2015, 2016 ve 2017 doğumlu 300 çocuk sporcu sahaya çıktı. İlçedeki altyapı takımlarının maç tecrübesi edinmeleri amacıyla şampiyonun belirlenmediği bu anlamlı etkinliğe, toplam 13 spor kulübü katılım sağladı.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Şenliğin kapanış töreninde konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, organizasyona iştirak eden tüm kulüplere, yöneticilere ve sporcu ailelerine teşekkürlerini iletti. Başkan Söğüt, etkinlikte sadece bir futbol şöleninin değil, aynı zamanda dostluğun ve takım ruhunun kutlandığını belirterek, sahada sergilenen centilmenliğin skordaki sayılardan çok daha değerli olduğunu vurguladı. Çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişimi ile sosyalleşmeleri açısından sportif faaliyetlerin önemine değinen Başkan Söğüt, “İlçemizi sporun ve sporcuların şehri konumuna getirmek için çaba gösteriyoruz. Sportif yatırımlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

KULÜPLERE KUPA VE MADALYALAR TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından, turnuvaya katılan Körfez Gençlerbirliği, İlimtepe Gençlerbirliği, Körfez Vefaspor, Kirazlıyalıspor, Hereke Yıldızspor, Yeniyalı Barbarosspor, Körfezkentspor, Olimpikspor, Taşköprü Birlikspor, Körfez Esenspor, Herges Spor, Körfez İlçe Birlikspor ve Çamlıtepespor takımlarına katılım belgeleri, kupa ve madalyaları takdim edildi. Törende ayrıca, şenliğe adı verilen merhum Alparslan Ersel Sayarı’nın oğlu Gürol Sayarı’ya, anısına özel bir teşekkür plaketi verildi.


Sıradaki Habere Kaydır