Anasayfa > Spor  >  Murat Aydın’a teşekkür

Murat Aydın’a teşekkür


Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden biri olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü, düzenleyeceği gece öncesi her platformdan destek görmeye devam ediyor.


Kocaeli’de sporların temeli olan jimnastik branşını başlatarak ezber bozan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü, geleneksel olarak her yıl Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlediği programın bu yıl ki gösterimi öncesi çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Sporda taban birliklerinin öncüsü olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da, bu gece öncesi Olimpiyat Yıldızları’na her türlü desteği vermeyi sürdürüyor.

YAYINLADIĞI MESAJLA TEŞEKKÜR ETTİ

Kulübün kurucusu ve başkanı Tolga Havuç, desteklerini esirgemeyen KASKF Başkanı Murat Aydın’a bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti. Mesajda, “İlimizdeki tüm spor kulüplerinin sorunlarına çözüm bulmak, destek olmak için yoğun mesai harcayan KASKF ve Genel Başkanı Murat Aydın’ın Kocaeli sporu için böylesine anlamlı bir programa destek vermesi bizleri çok mutlu etti. Murat Aydın ve ekibine verdikleri desteklerden ötürü kulübüm adına teşekkür ediyorum” ifadeleri yer aldı.


Sıradaki Habere Kaydır