Anasayfa > Spor  >  Şehitlerimiz zeytin fidanında yaşayacak!

Şehitlerimiz zeytin fidanında yaşayacak!


Kuruluşunun 34. yılını kutlayan Gazete Gebze çok anlamlı ve önemli bir programa daha imza atmanın heyecan  ve onurunu Gebze Darıca ,Çayırova ve Dilovası’ndaki şehit aileleri le birlikte yaşayacak.


Basın yayın yolu ile Gebze’ye hizmette öncülük eden ve bölgenin sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sunan Gazete Gebze, 34. kuruluş yılı anısına bölgemizdeki şehitlerin isimlerini zeytin fidanında yaşatmak için hatıra ormanı oluşturacak.

YER BÜYÜKŞEHİRDEN

Gazetemizin kuruluşunun 34. yılı anısına; Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerimizde bulunan şehitlerimiz için organize ettiğimiz, “Her Zeytin Fidanına Bir Şehit, Her Şehide Bir Hatim” programı Beylik dağı kent ormanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin tahsis etti arazide 31 Mart Cumartesi günü saat 10.30’da gerçekleşecek. 4 ilçedeki tüm şehit ailesini tek tek ziyaret ederek programa davet eden gazetemiz, şehitlerimizin isminin zeytin fidanında yaşatacak.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Kocaeli, Gebze bölge protokolü, sivil toplum örgütleri ve gazetemiz abonelerini  , üzerinde tüm şehitlerimizin   isimlerinin ve fotoğraflarının bulunduğu  büyük boy afiş davetiye ile programa  davet eden Gazetemizin  düzenlediği anma  programında her şehidimiz için okutulan hatmin duası da yapılacak.

HER ŞEHİT İÇİN BİR FİDAN

Protokol konuşmaları sonrası şehit aileleri ile birlikte  her şehidimiz adına bir zeytin fidanı toprakla buluşacak. 2016 yılında şehitlerimiz için anma programı gerçekleştiren Gazetemizin bu yıl da şehitlerimizin adına aileleri ile birlikte oluşturacağı hatıra ormanı fidan dikim programına Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası halkını davet ediyoruz.


Sıradaki Habere Kaydır