TBL’de yeni lider Trabzonspor!

Temsilcimiz Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün (ÇESK) play-off mücadelesi yaptığı Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni lideri Trabzonspor oldu. Ligin 27.Haftasında Trabzonspor, final niteliğindeki maçta Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda saha ve seyircisi önünde lider Esenler Erokspor’u 107-96 mağlup ederek bitime 3 maç kala liderliği eline geçirdi. Trabzonspor İstanbul’daki ilk maçı da 77-74 kazanmıştı. Trabzonspor böylece averajla liderliği eline geçirdi ve Süper Lige yükselme yolunda önemli bir avantaj elde etti. Ligde Trabzonspor ve Esenler Erokspor 48’er puanla ilk 2 sırayı paylaşıyor. Üçüncü İLab Basketbol’un 45, Dördüncü MKE Ankaragücü’nün 43 puanı bulunuyor. Temsilcimiz ÇESK ise 41 puanla 5’nci sırada yarışı sürdürüyor.
LİDER TRABZON, HAFTAYA ÇAYIROVA’YA GELECEK
Lider Esenler Erokspor’u yenerek bitime 3 maç kala liderliği eline geçiren Trabzonspor gelecek hafta temsilcimiz ÇESK’le Darıca Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. 7 Mart Cuma günü saat 17.00’de oynanacak olan maçta temsilcimiz ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibinden rövanşı almak ve play-off’a tutunmak için mücadele edecek.
Resm- Oryantiring
Oryantiring yarışlarına GTÜ ev sahibi oldu
Okul Sporları Federasyonu. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Oryantiring Küçükler ve Yıldızler İl Birinciliği yarışmaları gerçekleştirildi. Oryantiring branşında Kocaeli Okullararası şampiyonasına Gebze Teknik Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Küçükler ve yıldızlar il birinciliği müsabakalarına ilimizden 9 farklı okuldan 141 öğrenci katıldı. Sporcularla Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu yakından ilgilenerek organizasyonun en iyi şekilde tamamlanması için çalıştı.
ŞAMPİYON OLAN OKULLAR
Küçük Erkeklerde: 50.Yıl Chrysler Ortaokulu,
Küçük Kızlarda: Dumlupınar Ortaokulu,
Yıldız Erkeklerde: Kocaeli Bahçeşehir Koleji Ortaokulu,
Yıldız Kızlarda: Dumlupınar Ortaokulu
