Anasayfa > Spor  >  Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe Eyüpspor’u 8-0 Yendi, Galibiyet Hasreti Bitti

Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe Eyüpspor’u 8-0 Yendi, Galibiyet Hasreti Bitti



FENERBAHÇE, EYÜPSPOR’U 8-0 MAĞLUP ETTİ: İKİ MAÇ SONRA GALİBİYET

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Eyüpspor’u ağırladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadele, sarı-lacivertlilerin 8-0’lık farklı galibiyetiyle sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe, ligde iki maçlık galibiyet hasretine son verdi.

GOL YAĞMURUNA TUTULDU

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren gollerin dördü Vedat Muriqi’den gelirken, Mason Greenwood iki golle skora katkı sağladı. Takımın diğer golleri ise Matteo Guendouzi ve İrfan Can Kahveci’den geldi. Sarı-lacivertli ekip, bu gollerle rakip fileleri tam sekiz kez havalandırdı.

SERİYE SON VERİLDİ

Ligin 4. haftasında Beşiktaş’a mağlup olan Fenerbahçe, sonraki hafta Gaziantep FK ile berabere kalmıştı. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Eyüpspor karşısında aldığı bu farklı galibiyetle iki maçlık aranın ardından yeniden üç puanı hanesine yazdırdı.

PUAN DURUMU VE SONRAKİ RAKİP

Aldığı bu kritik galibiyetle puanını 10’a yükselten Fenerbahçe, ligdeki iddialı konumunu korudu. Milli maçlar için verilecek aranın ardından sarı-lacivertliler, Trendyol Süper Lig’deki bir sonraki maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.


Sıradaki Habere Kaydır