Anasayfa > Spor  >  Yeni nesil sporla yetişiyor

Yeni nesil sporla yetişiyor


Gebze İlçe Spor Müdürlüğü çalışmaları kapsamında çocuklar ve gençler için sporun pek çok farklı branşını yapma, sporla iç içe olma ve herkesin dilediği alanda sporla buluşmasına olanak sağlarken sağlıklı nesiller yetiştiriyor.


PEK ÇOK BRANŞ

Gebze İlçe Spor Müdürlüğü çocukların ve gençlerin sporla bir arada olmaları anlamında çalışmalarına devam ediyor. Sporun pek çok farklı branşında hizmet veren Gebze İlçe Spor Müdürlüğü herkesi bu anlamda spora teşvik ederken bu sayede sağlıklı nesiller sporla beraber sporla iç içe yetişmiş oluyorlar.  Futboldan, basketbola, voleyboldan, hentbola, atletizmden, jimnastik ve masa tenisine bir çok kulvarda yeni sporcular yetişiyor.

BİRÇOK ALAN

Gençlerimizin kötü madde alışkanlıklarını tatmaması ve sporla bir arada olması anlamında Spor Bakanlığıyla beraber çalışan Gebze İlçe Spor Müdürlüğü antrenörleriyle beraber çalışmalarına devam ediyor. Gençlerin sporla buluşması ve bir arada olmaları noktasında çalışan yetkililer gençler adına bu anlamda ellerinden gelen tüm desteği de gösteriyorlar. Bir çok farklı alanda spor yapan gençler ise çalışmalardan memnun. Refik Sıla GÜVENÇ


Sıradaki Habere Kaydır