Yönetim’den taraftar ziyareti


Kocaelispor Kulübü yöneticilerinden Abdülkadir Yılmaz, Önder Karakaş ve Mehmet Yaşar önceki gün Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti.


Yönetim’den taraftar ziyareti

Forma hediyelerin takdim edildiği ziyaret sonrası dernek yönetiminde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ziyaretleri neticesinde kendileriyle keyifli bir sohbet etme fırsatımız oldu ve Kocaelispor’umuzun geleceği hakkında karşılıklı istişarelerde bulunduk. Yöneticilerimiz, Kocaelispor’umuzun başarılı olması için elinden gelen tüm çaba ve gayreti gösterdiğini, kısa zamanda da armamızın hak ettiği yere geleceğini iletti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bizler de kendilerine daimi olarak destek vereceğimizi, hepimizin ortak paydasının Kocaelispor olduğunu ve birlikten kuvvet doğacağı inancı ile takımımızın her koşulda, ne şartla olursa olsun destekçisi olacağımızı belirttik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni geçirdiği ameliyat sebebi ile aramızda olamadığını belirten başkanımız Sayın Hüseyin Üzülmez’e de acil şifalar diliyor ve en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Her şey Kocaelispor için.”